0cart

ЕВКАЛІПТ

Букет цветов с эвкалиптом

Евкаліпт – рід рослин, який об’єднує дерева і чагарники. Вони належать до сімейства Миртові. Слово «евкаліпт» запропонував в 1788 році вчений з Франції Шарль Де Брютель. Найменування рослини перекладається з грецької, як «добре ховається під бутоном». Висота евкаліпта може досягати 100 м. До 10 років дерево виростає у висоту 25 м. Вічнозелена рослина має прямий або викривлений стовбур, покритий речовиною – камедь. Щодо типу кори рослини поділяють на кілька груп.

Велика частина різновидів евкаліпта росте в Австралії, де утворює ліси, які практично повністю складаються з евкаліпта. Тільки 15 різновидів евкаліпта ростуть поза Австралії. Сьогодні евкаліпт виростає в різних державах. Він популярний за здатність знезаражувати повітря, інтенсивне зростання і можливість осушувати болота. З цією метою його часто використовують в болотистих місцевостях Португалії, Північної Америки, Франції і т.д. Саме тому рослину називають «дерево-насос». Листя евкаліпта містять ефірні масла. Тверду деревину використовують для будівництва суден, виробництва рукояток для інструментів і виготовлення паперу.

Евкаліпт також популярний в медицині – він має антисептичні властивості. Часто листя евкаліпта використовують як засіб боротьби з комахами. Популярний евкаліпт в косметології при виробництві мила, як ополіскувач порожнини рота і компонент бальзамів.

Евкаліпт універсальна рослина, його листя ідеально підходять до будь-якого букету або композіціі.Наш салон флористики «КвітЛенд» так само часто використовує евкаліпт.Іногда можна навіть зустріти в весільному букеті або прикрасою весільної композиції зони церемонії.

Доставка від нашого інтернет – магазину здійснюється в будь-який для Вас час і місце, своєчасно, якісно і точно в строк, це одне з наших якостей в підході до клієнта.

Букети з квіткою